Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin, vodka és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítjük nektek prémium kisszériás párlatainkat. 2020-as nyitásunk óta párlatainkkal számos nemzetközi és hazai díjat szereztünk. Első kereskedelmi termékünk 2021-ben a World Gin Awards-on a világ legjobbja címet elnyerő Tokaj GIN, majd 2022 év végétől elérhető a többszörös aranyérmes, évjáratos Furmint Vodkánk. Első Single Malt Whisky-nk 2024 év elejétől lesz elérhető igen limitált mennyiségben!

Hegyaljára alapvetően a whiskykészítés miatt jöttünk, hisz számos szempont miatt ez a terület a legalkalmasabb az országban prémium párlatok készítésére. Lepárlónkat 2020 őszén nyitottuk meg, ahol betekintést nyerhettek technológiánkba, alapanyagainkba. Hollandiában vásárolt lepárló berendezésünket kifejezetten a gin, vodka és whiskykészítés igényeinek megfelelően alakítottuk át, egykörös lepárlási módszert alkalmazva. Amit csak tudunk helyi gazdáktól vásárolunk, legyen az alapanyag vagy hordó az érleléshez, így az általunk készített párlatok hűen reprezentálják Hegyalja hagyományait, és mutatnak egy sokkal fényesebb jövőbe, hisz Hegyalja már rég nem csak a borról szól!

Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel! Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és különleges mikroklímáját a modern technológiával, melynek eredményeként nemzetközileg is a legmagasabban elismert egyedi párlatokat készítünk!

TOKAJ GIN

DÍJAK:

The Gin Masters 2020: MASTER

London Spirits Competition 2021: GOLD

World Gin Awards 2021: World’s Best Contemporary Style Gin

Spirits Selection Concours Mondial de Bruxelles: GOLD

EUROPE Wine & Spirits TROPHY 2021: GRAND GOLD

The Gin Guide Awards 2022: WINNER (contemporary gin) BEST IN EUROPE, PRODUCT OF THE YEAR, DESIGN & BRANDING WINNER

Nemzeti Pálinkakiválóság Program 2023: ARANY

FURMINT VODKA

DÍJAK:

World Vodka Awards 2023: GOLD

International Wine & Spirit Competition 2023: GOLD

World Vodka Awards 2024: GOLD